Direktlänk till inlägg 1 december 2009

Kallt och mera snö

Av Bamse och Valle - 1 december 2009 18:22

Idag har det snöat lite till, nu är det ca 2 dm. Och så har vi haft kallt, det har varit som mest -14 grader.   Riktigt skönt uteväder för oss med mycket hår. När Matte hade kommit hem så vart det en långpromenad. Tyvärr så hade den glömska tanten glömt ladda batterierna i kameran, så tyvärr det blir inga kort.   Men ni skulle ha sett oss på ängarna, som 2 lössläppta ung hingstar på grön bete. Valle han studsade mest omkring, och så hade han nosen konstant efter backen. Imorgon är Matte ledig med oss, det skall bli bra. En sväng till ga huset för att fortsätta att städa. Då kan jag och Valle gå på upptäcksfärd. Nu har vi precis fått mat, snart vankas det tårta. Husse fyller ju år idag. Ha det så bra alla.

Matte var bara tvungen att ta ett kort på oss efter promenaden. Valles päls på huvudet hade frysit efter allt bus. Och så sa hon att det lät som om vi hade klackaskor på oss. Men vadå det hade ju frysit fast snö mellan trampdynorna förstår hon inte det. Nu skall dom stenhårda snökulorna bort.   

 
 
Lotta och Raksu

Lotta och Raksu

1 december 2009 18:34

Fusk att ni har snö som bor längre ner. Här har vi bara kallt och svart, Men hoppas på snö här eller så får vi försöka komma och hälsa på.

http://raksu.bloggplatsen.se

 
Aamor

Aamor

1 december 2009 18:46

Hipp Hipp Hurra för husse!
Fastnar inte snön i er päls? Det gör det i min och till sist kan jag inte gå för det blir stora bollar! Matte ska köpa en overall som jag kan ha OM vi får snö för jag älskar snö.

Glömska matte, hon får ta kort i morgon istället!

Tjidevipp.

http://aamor.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

1 december 2009 19:07

STOOORT GRATTIS till er husse!
Hoppas att ni får massor med tårta ikväll!

http://www.skogsraets.se/siggesvamphund.html

 
Valle Vagabond

Valle Vagabond

1 december 2009 19:37

Grattis till hussen er! Hoppas att ni får kul med honom ikväll. (Min husse har svårt att prata han. Stämbandsinflammation hette det visst. Men leka kan han.)
Vad mycket snö ni har! Grattis till den med.

http://vallevagabond.bloggagratis.se

 
Edith

Edith

1 december 2009 19:50

Ni har verkligen fått kallväder. Tur för er att ni har så tjocka pälsar. Då klarar man sig alltid. Hälsa till husse och gratta på födelsedan! Ha' det så bra!

http://www.parisercollie.blogg.se

 
Hillman & Illerson

Hillman & Illerson

1 december 2009 21:14

Vi har oxå väldans kallt men vi gillar inte kylan, blir så kallt om tassarna, kanske det blir så för vi är gamla, vem vet. Iskulor mellan tårna är inte kuligt, vi brukar bita bort dem men ibland så tar matte bort dem åt oss om det är för mycket. Ni får ha det så bra där uppe i norr och vi hoppas att ni får ha snön kvar.

Taxkramisar.

http://taxar.bloggagratis.se

 
Älsa & Ästher

Älsa & Ästher

2 december 2009 07:40

Grattis till er husse, hoppas ni fick mycket tårta=)
Ja är det nån nackdel med snö så är det dom där förbaskade isklumparna som bildas..det gör hiskeligt ont, och ändå så klipper matte bort pälsen under tassarna men det hjälper bara lite det blir ändå!

http://leonland.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken me matte

2 december 2009 09:53

matte klippte min tofs på huvudet igår så den inte ska frysa o gå av...å så lite för att hon tyckte ajg såg knasig ut...
här var en minus grad i morse o lite frost på marken kanske vi får snö? vi gillar snö, kul o studsa i!! matte gillar inte snö o halka, hon säger vi drar omkull henne! tssss.... inte vi inte!
slafspussar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Bamse och Valle - 29 oktober 2013 19:04


Hejsan på er alla våra läsare. Ja vi har ju varit borta från denna sida nu. Ett alldelens för långt tag. Våran såkallade sekreterare   hade glömt vilket lösenord som var på denna blogg. Och beställa ett nytt, ja det gick ju inte heller eftersom den e...

Av Bamse och Valle - 2 augusti 2013 22:51

Ja vad gör man väntar och sen väntar man på det magiska ordet "stugan". Kan ju säga att då har man gjort sig klar, och så klar att dom som inte gjort det får bråttom. Jag behöver ju bara ta med mig apan, Valle han vill inte ha nått alls med sig. Så f...

Av Bamse och Valle - 1 augusti 2013 20:20

Ja det var ju ett tag sen ni hörde något från oss. Men det har varit fullt upp vill vi lova   . Så mycket att göra att inte ens våran sekreterare har haft tid eller rättare sagt ork att skriva. Men nu så ska hon bättra sig säger hon   . Det har hu...

Av Bamse och Valle - 24 mars 2013 16:16

Ja nu har vi fått smak av våren. Denna helg har bestått av sol och värme både lördag och söndag. Idag har det varit hela plus 4:) Vi har hunnit med turer ut till stugan både igår och idag. Idag tog vi även med oss fika.       Valle han var...

Av Bamse och Valle - 14 mars 2013 19:30

Ja denna vecka så har griskylan kommit tillbaka, ner mot -25 på nätterna och runt -20 dagtid. Kan ju säga att vi inte haft vidare lust att vara ute i onödan, tassarna har alldelens hållit på att frysa ihop. Matte jobbasr på som vanligt här hemma, ing...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards