Alla inlägg den 16 juli 2011

Av Bamse och Valle - 16 juli 2011 15:14

Igår fick vi besök av den där lilla saken som har varit i stugan. Han verkligen älskar hundar kom vipå, skulle vara hela tiden vid oss. Vi däremot gjorde allt för att fly undan honom. Till slut tog Matte fram en stor bil som han kunde roa sig med istället.

Nu minsann fick vi vara ifred Han till och med fick sitta på den, och dom sköt honom runt på gräsmattan.

Sen idag har det ju varit utställning för mig Bamse. Gick inge vidare måste man säga. Hon sa domaren att om jag bara hade haft lite mera päls, så hade allt blivit lysande. Så en 2;a plats får man ståtla med. En rosett vart det iallafall för Exellent. Här kommer bedömningen:

Hur hon kunde tycka att jag var en aningen rak i skuldran skulle jag vilja veta. Jag som gjorde allt för att snurra runt istället för att springa rakt fram.

Idag var det Husses tur att ta mig ut i ringen Snyggt uppställt tycker då jag iallafall 

Kurvorna tog jag gallant Och duktig på att hålla avstånd Fast det skulle vara trevligare om man fick komma lite närmare Och så var det väntan Och ännu mera väntan  Tanten skulle kännna nästan överallt på en Och så bar det av igen på en tur runt runt  Husse var riktigt duktig på att hålla farten Det var här jag helst velat titta på andra saker  Men det var bara att följa med i kopplet Kolla här kan vi kanske stanna, det finns ju 2 kompisar där. Nehä då springer vi vidare Nu du tycker jag att det räcker snart Skönt då var det sista uppställningen kvar. Efter utställningen bar det av till stugan, vi var ju tvugna att säga hejdå till Husses systrar med familj. Dom åker hem imorgon bitti. Så till veckan kan vi fara och sova där ute igen. Nu är vi av den trötta sorten. Det tar på krafterna att träffa på en massa nya hundar, och sen busa med dom i stugan.

   

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards